Utószilveszter Magdiéknál 2004

A jól sikerült Szilveszteri bulin felbuzdulva kereken egy hónapra rá csináltunk egy Utószilveszteri bulit is. Sokkal többen voltunk, mint az egy hónappal ez előtti bulin és hát több embernek több a fogyasztása is... :) Nos a buli legjobb tudomásom szerint jól sikerült, bár még máig is maradtak számomra homályos részletek és talán örökre feledésbe merült képkockák. Konkrétan a buliról egyetlen fénykép sem készült, mivel kénytelen voltam még éjfél előtt egy három-négy órás kényszerpihenőt beiktatni. Ez a pár kép a másnapi romeltakarítás egy-két mozzanatát ábrázolja. Sajnos tényleg voltak romok, a következő lista mégcsak nem is biztos hogy teljes: letört az egyik csillár egy darabja, rejtélyes körülmények között kitekeredett egy virág "nyaka", illetve eltört a WC lehúzó, összetört egy turmix gép, egy szék és kishíján egy csészealátét is. Persze mondanom sem kell, hogy lelkes csapatunk éjjel a hóhányásban is jeleskedett, de erre egészen új módszert alkalmazva. :) A sors úgy hozta, hogy most egy jóideig nem szervezhetünk ide egy újabb bulit, fogalmam sincs miért ! :)



Hóhányó rohamosztagosunk Attis, Alex társaságában helyszíni szemlét tart a tegnap esti "baleset" helyszínén :)

A nyomok feltehetőleg emberi eredetűek, bár szakértőink még mindig a "célmező" elemzését végzik

Részlet az "Alex, a Hóhányó-rém és a fej nélküli kutya" hat csillagos horror-teleregény sorozat első része forgatásáról

Munka után édes a pihenés, tartja a mondás...

Épp most baktatott le Béci az emeletről, kissé még másnapos fizimiskával

Alex és Magdi, avagy a Biró testvérpár, az éjszakai mulatság házigazdái

Ehh, mintha ennek a széknek este még négy lába lett volna. Hmmm... Állítólag én törtem el az öcsikém lábán... :) Juj, mi lehetett itt este! :)

Igen, igen, mint ahogy az a képen is látható, a buli nyomai még a számítógépet és közvetlen környezetét sem kímélték

No igen, a WC. A nap egyik rejtélye, hogy ki és hogyan törthette szét. Ebbe az állapotba már a szerelés után került, amikoris sikerült mégtöbb kárt tenni benne...

A reggeli tálalva ! A tízóraival, az ebéddel, az ucsonnával és a vacsorával egyetemben...

Béci leült pihenni

Hogy lehet egy zacskó perecet ily esztétikusan elhelyezni egy asztalon ?!

Másnapi ízirájder

Íme a turmixgép az éjszaka után. Még a szemmel látható "javítás" után sem lehet igazán ráfogni, hogy az állapota kifogástalan... :)

A konyha rendrakás után. Na ugye, hogy tudunk mi ilyet is ! Hehe, csak nem karunk ! :)

A duett-szólista Deddy éppen furujával hegedüli gitáron a "Dunáról fúj a szél" című klasszikust. A siker garantált, már épp csak erre volt szüksége az amúgy is elmebaj határán tevékenykedő takarító brigádnak !

A testvéri szeretet iskolapéldája: Deddy átnyújta Attisnak a gitárt, aki ennek nagyon örül.

A támadás ezúttal hátulról érkezik

Magdika és Deddy szeretne néhány komoly közös fotót

Úgy tűnik Deddy most nincs formában ( vagy épp ellenkezőleg ? :)

Itt már Magdi nyugton is volt, hogy a komoly kép elkészült, de másik hősünk tudta, hogy a tragédia elkerülhetetlen: egyenlőre nem lesz komoly közös kép :)







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.