Underdark próba ( 2005 )

Egy elég hosszú kényszerszünet után az Underdark ismét a lovak közé csapott! Az alábbi néhány kép a pihenő utáni első próbán készült, a minimum negyvenfokos "próbateremben". Bár a képeken csak az együttes háromnegyede látható (Manó - ének, gitár * Dani - gitár * Attis - dob), ne feledkezzünk meg a próbára csak késve érkező Fari mesterről sem, aki a basszer szerepét tölti be az együttesben ős idők óta! Tehát a képek:


Feltétlenül látogassatok el az Underdark honlapjára is, higgyétek el, megéri!



Szőlősi "Manó" Dániel, azaz az orkán torkú énekes/dalszövegíró, valamint Dávid távozása óta a zenekar másik gitárosa

Szabó Dániel, békéscsaba metal királya, a dalok zenei részének fő kiötlője, a Sárkány sör legnagyobb rettegett ellensége (Manó mellett természetesen)

Szilágyi Attila, Atesz távozása után a dobfelelős, aki koncerten nem akar dobszólózni, de persze ami késik nem múlik

És még mindig Atesz, kissé csutakos arccal, hála a hőségnek és a "darálásnak"

Ő itt Vera, Manó barátnője, aki nem szeret fényképezkedni, pedig erre semmi oka nem lenne (kivéve talán "érdekes" harisnyáját)

És ismét Dani, tőle megszokott tipikus Danis vigyorral az ábrázatán

És végül, de nem utolsó sorban ismét Manó mester, aki nélkül sosem tudhatta volna meg az emberiség, hogy hogyan is mosott valaha a Malomvölgyi ősember :)







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.