Rockmaraton ( 2002 )

2002-ben vettünk részt első ízben a Rockmaratonon, ami tulajdonképpen egy egyhetes rock fesztivál nagyon sok jó magyar és néhány külföldi előadóval. Sajnos haverommal, Bécivel csak az utolsó három napra tudtunk kinézni, ugyanis közvetlen előtte még érettségiztünk és még így is rögtön a bankettünk után el kellett indulnunk otthonról ( egy frászt otthonról, én még csak haza se mentem a bankett után ! ). Az ismeretségi körünkből legalább olyan 16-18 -an lehettünk ott csabaiak, ami azért még Istenesnek mondható. A bulik nagyon jók voltak, rég nem láttam már ilyen sok szakadt punkot és ennyi jó embert egyrakáson. Kár hogy csak eddig tartott, de egy biztos, jövőre sem hagyjuk ki ! Egy borzasztó negatívummal azonban számolnom kellett: a hajamnak kb. egyharmada kihullott és azóta hajlamosabb is az efféle veszteségekre, bár szó se róla emberesen meggyötörtem és a táborunk sem volt éppen egy Hilton szálló, azokban a leheletmegmutató estéken...



Deddy az indulás előtt percekben, tulajdonképpen az egyetlen kép, amin valamelyikőnk rajta van a rockmaratonos társaságból, de ez is itt készült még Csabán...

Koradélutáni látkép. Ekkor még a többiek keresésével foglalatoskodtam, közvetlenül érkezés után, de mivel ezt hamar meguntam, nekiálltam inkább enni, úgyis rámfért már.

Kilátás a sátraink tövéből, még csak délután van, de már kezd alakulni a szokásos porfelhő, amit a hevesen bulizók bakacsa tört fel.

A punkok már pörögnek is.

Egy délutáni punk közönség. Megkértem a showmant, hoyg legyen már olyan kedves és kattintson egy kettőt a színpadról nekem, ha már úgysincs éppen más dolga. Legalább lett olyan kép is ami sikerült a tekercsről. :)

Punkok a zenekar árnyékából, szintén a színpadról lekapva.







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.