Deddys képek

Nos igen, ez lennék itt én. Sokan kérdezik hogy honnan ez a Deddy, pedig mi sem egyszerűbb ennél: Dezső ==> Deniel ( egy volt szomszédunk nevezett el így ) ==> Deni ==> Dedi és végül ==> Deddy. De mielőtt azt hinnétek, hogy betegesen egoista vagyok még gyorsan leszögezem, hogy az oldalnak ezt a részét nem teljesen önszántamból csináltam, az érintettek biztosan tudni fogják hogy miről van szó, a többiek meg vigyázzanak, nehogy idejekorán öregedjenek meg ! :)Wow ! :) Próbáltam kicenzúrázni a kínos részeket, de nem jött össze, szóval akit nem érdekel az inkább takarja el a szemét ! :)

Hát igen, már akkoriban is nagyon eleven gyerek voltam, de egy nagy "pörgés" után pihenni is kell ugyebár. :)

Kiskoromban a bundáskenyér volt a kedvencem, mint ahogy azt a kémfotó is remekül mutatja... :)

Akkoriban még nem sejtettem, hogy egykoron majd újsághordással keresem a (bundás)kenyeremet, de a biciklit már ekkor is szőrén ültem meg. :)

Egy természetbúvár munka közben: az aknafedőn elhelyezett kosárlabdát vizsgálom éppen.

Jobb lesz ha ezt megfogom, össze ne dőljön már !Atya ég, egy kutya ! Igaz hogy csak utólag vettem észre hogy ő is ott volt, de hát mindegy. :)Azonnal engedjenek be, nekem itten dolgom vogymuk !Nics ki-be mászkálás, ma Deddy az ügyeletes kapunálló !Hehehe, ez a Bundás bolhás ha jól látom.

Ballagás után

Ballagás után

Ballagás után

Vidáman zúzom a gitárt éppen.

Kiengedett hajjal pengetem a pengetni valót.

"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.