Buli Tamáséknál ( 2002 )

Ezen a képen Sztiki bulijának pár képe látható, persze megintcsak nem a legjobb minőségben. Az egész egy meglepetés party volt egy volt osztálytársunk, Sztiki tiszteletére, aki egy évre kiment a nagy U.S.A.-ba, hogy aztán egy évi tanulás után újra visszatérjen köreinkbe. A meglepi és a buli is jól sikerült, gondolom a szomszédok legnagyobb örömére...



Még tele van a hűtő, de már nem sokáig ! Egyébként közvetlen a hűtőszekrény előtt álló sörös rekeszt csak poénból tettük oda, az ugyanis az én bulimra kell majd, csak egyszerre vettük meg.

Piálás előtt nem árt egy kis testmozgás, ez az az agresszív kosárlabda amiről már írtam, csak most éppen leálltunk a fényképezés miatt. Érdekes megfigyelni Sztikit és engem, amint jó rockerhez méltóan a kép két oldalán teljesen spontán ugyanazt csináljuk, mégpedig egyszerre !

Együtt a társaság ( egyik fele ), a többiek valószínűleg még mindig "kosaraznak".

Alakul a hangulat, Détár jó szokásához híven megint aktivizálja valószínűleg enyhén génhibás állományait is...

A társaság alkeSZEBBIK fele páleszezésre készen, Pityu és jómagam éppen másfél-másfél deci nedüt készülünk húzóra legurítani az Imrus féle, 51 fokos párlatból.

Ez is megvolt, lássuk ki hogy bírja ! Sztiki még nincs teljesen magánál, Détár azonnal öblít egy kis ivólével, Béci már a rókázás küszöbén, Pityu még csak most van rajtra készen, Deddy pedig szemrebbenés nélkül leteszi a poharat és valami tömény után néz. :)

A többiek csak ámulnak, nekik még nézni is rossz volt, mindenki hüledezik a Pityuval véghezvitt helyi rekordunkon és arra kötnek fogadásokat hogy hány percen belül dobjuk ki a taccsot. Végülis félig-meddig igazuk is lett, mert Pityu belátható időn belül a WC-n kötött ki és ott ürítette gyomra tartalmát, ahol azt előzőleg fel is töltötte: a száján... Az én sokat próbált rockergyomrom úgy látszik már hozzá szokott ehhez, mert én csak simán jól éreztem magam ! :)

Persze a várt hatás sem maradt el, érdemes megfigyelni a vidámságtól sugárzó arcokat ! Egyébként Bécinek fél perc múlva már nem az arca, hanem a gyomra sugárzott hátul a kertben a szájszervén keresztül... :)

Magányos gitározgatás: na erről beszéltem, ez az amikor egymagam kint maradtam szomorkodni, meg játszani. De úgy látszik mégsem voltam végig teljesen egyedül, mert a képet el kellett valakinek készítenie. A farmerom jobb térdén méretes fű folt található, ez a már sokat emlegetett "kosarazás" során került oda "valahogy".

Igen, buli után tényleg édes a pihenés, na de a kádban ?! Ez a kép is remek bizonyítéka a rockerek határtalan igénytel... akarom mondani találékonyságának ! :)

Én kis kertész legény vagyok, fűnyíróval bohóckodok...

Lőtyölés a teraszon.

Imola eszik, Imike grimaszol, Misi meg csak néz.

A pia és ami mögötte van ( tényfeltáró kép, Békéscsaba, Mezőmegyer, Tamásék bulija )

Misi épp most húzott le egy korsóval.







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.