Bankett ( 2002 )

Osztályunk, a híres és azt hiszem nyugodtan mondhatom hogy hírhedt 12 D ( DDDDDDDDDDDD :) bankettje a Szlovákban. Erről a napról azt hiszem nem nekem kéne mesélnem, ugyanis "valahogy" kiesett egy jó nagy része az emlékezetemből. Az az igazság hogy egy páran jól bepirtyantottunk így az érettségi tiszteletére, no meg a májunk egészségére... Ezen a napon realizálódott a többiekben, hogy összejöttünk Magdival, sajnos nem pont úgy ahogy azt terveztük ( majd az osztálykiránduláson ), de egy kis magyarázkodás után mindenki előtt világossá vált, hogy ez nem egy új helyzet volt ott aznap, hanem ez már tartott egy jóideje, csak éppen titokban. A Szlovák után a Babilonba baktattunk át és aztán egy páran még a Döglött Patkányba is. Béci és én pedig rögtön az egész cécó után, mindenféle pihenés és egyéb nélkül indultunk is tovább Pécsre, a Rockmaratonra. Hát nem volt egy utolsó helyzet !



Asztaltársaság a Szlovákban, előtérben a csajokkal..

Kép a tanárok egy kisebb csoportjáról, iskola időben ilyen helyzetekben már rosszat sejtettünk...

További asztali kép.

A mi termünk, hátul a két kedvenc tanárommal, Balogh László és Kolarovszki Zoltán tanárurakkal, elöl pedig Gábor atya, a mindig rendes idős pap.

Ezen a napon meglehetősen sok emberkével ittam pertut, most éppen Imrussal tesszük ezt.

Itt már a Babilonban vagyunk és éppen csocsózik a társaság egy része. Azt nem tudom hogy a kép hogyan készült, ez a rész szinte teljesen kiesett nekem.

Ő pedig az én cicuskám, Magdi. Miután jól lebukott az egyébként eddig jól titokban tartott kapcsolatunk a többiek előtt ( a hírt az osztálykirándulásra tartogattuk ), szépen elszakadtunk a társaságtól és a mozi előtti parkban ücsörögtünk kettesben egy jócsomót. Sikeresen le is késtem a pécsi vonatomat, ezért kénytelen voltam egymagam kiutazni, mégpedig busszal, de biztos vagyok benne hogy megérte.







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.