Balcsis képek ( 2002 )

Jön, jön, jön... ( jön a Vízipók :)



Béci, Imrus, Norbi és Kriszti. Béci és Imrus éppen egy hátast próbálnak dobni, asszem nem teljesen önszántukból, de még szerencse hogy ott van Norbi is, így még őt is magukkal tudják rántani.

A két rocker társam, Béci és Sztiki a zenegép felé közelít. Minden bizonnyal perceken belül nagy bulinak nézünk elébe...

"Ez meg itt a reggeli." -magyarázza éppen Imrus Norbinak és Krisztinek, akik lélegzetvisszafolytva figyelnek, valószínűleg a terjengő hagymaszag miatt... :)

A sör és a bor sem hiányozhat egy igazi rocker fegyvertátából és ezt Sztiki barátunk is nagyon jól tudja. Én meg azt tudom hogy nem túl előnyös eme "fegyvernemeket" vegyíteni, hacsak nem akarunk háló helyett rókát dobni a képzeletbeli ellenségre... :)

Sztiki és Béci a Jokerben tombolnak, azt hiszem a kép elkészítése után jómagam is csatlakoztam köreikhez. Mellesleg az imént említett Joker-bár a kedvenc balatonszárszói mulatóhelyünk.

Nem vagyok benne biztos hogy az cola volt...

Ha kell Sztiki egyedül is pörög és véleményem szerint neki van igaza. Bár ha ott voltam a közelben és még tudtam járni, akkor valószínűleg én is segítettem neki...







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.