Balcsis képek ( 2001 )

A 2001-es utunkon rögtön szakítottunk két "hagyománnyal", már ha egyetlen kiruccanás után egyáltalán lehet beszélni ilyenről: nevezetesen voltak csajok, másrészt pedig irdatlan nagy alkoholbogarakká nőttük ki magunkat az eltelt egy kerek esztendő alatt. Ezen évjáratbeli csapatunk a következő volt: Linda ( Sztiki unokanővére ) és Kriszti ( Norbi barátnője ), valamint Sztiki, Béci, Tamás és én a tavalyi expedícióból és három új srácvendégünk Pota, Imrus és Norbi. Ezúttal már így kilencen törtünk előre a habok között, amint az a képeken is jól ( ? ) látszódik. Volt itt minden mi szem-szájnak ( és májnak :) ingere: alantas nőügyek, nagy piálások, szifonozás, vizifoci, Macskajaj, Rocker Zsolti, fingbegyújtás, pottyantósbudi égetés, ébrenmaradási rekord döntés, szefós bevásárlás, hogy csak egy-két fontos címszót megemlítsek. Abban megint mindnyájan egyet értettünk, hogy ez a nyári program is felettébb jól sikerült és ezt egy évvel később muszáj volt újra megismételnünk.



Így kilencen ruccantunk ki egy hétre egy közös haverunkhoz, Sztikihez. A képet egy általunk megkért, utólag megkérdőjelezhetően józan illető készítette ( az ásványvizes üvegből pl. több látszódik, mint belőlünk ), amint a mellékelt ábra is mutatja, nem túl profin...

Itt megyünk befele a Balatonba teljes menetfelszerelésben, vörösre festett hajjal, ugyanis pont így volt kedvünk. Az biztos hogy jól megnéztek minket, mert három ilyen igénytelen rockert mint mi hárman ritkán látni ( elvileg kilencen voltunk, de csak hárman mentünk be így ).

Itt már direktben fénylépezkedtünk bent. Én ülök fent !

Itt is direktben fényképezkedtünk. Én esek fentről ! :)

Siófokon voltunk Zorbozni és vizifocizni is. Kérdésemre azt mondták teljesen veszélytelen sport. Arre persze már nem válaszoltak, hogy akkor miért kell bukósisakban játszani... :) Egyébként nagyon cool a dolog, bár az egyik haverom, Sztiki alaposan lesérült, de hát ez még belefér.

Imrus burnyált egy kellemese, no persze nem kell őt félteni, ugyanolyan idióta maradt utána is mint amilyen előtte volt. :)

Linda éppen most lőtt be egy hatalmas gólt, de utána akkora esések születtek hogy az már... Mindenesetre Pota ( és mindenki más is ) jót röhög az egészen.

Test-test elleni küzdelem van kialakulóban a sarokban, arra már nem emlékszem ki került ki győztesen az ütközetből...

Pota izmos háta, hát igen, a látvány felülmúlhatatlan.

Ennek a képnek is megvan a saját története: Tamás úgy tökön rúgta Szikit, hogy percekbe telt feltápászkodnia, miközben azért el-elcsukló hangon szencségelt és asszem elmondott egy imát is a megsemmisitő erejű csapást elszenvedett szervéért.

Az egymásellen vívott meccsünk után egy ellenfél nélküli csapat megfelelő ellenre talált bennünk, úgyhogy azon melegében fel is kértek minket még egy meccs erejéig való helytállásra. Természetesen engedtünk nekik, úgyhogy annak rendje és módja szerint tovább szaporodtak a sérülések és a poénosabbnál poénosabb esések, helyzetek.

Hehehehe... Ilyen az amikor egy eszement a patronnal játszik. Eleinte úgy éreztem hogy nincs semmilyen hatása, de kb. olyan 5-10 perc múltán bennem is beindult a motor és olyankor aztán be nem áll az ember szálya. Beáll helyette inkább maga az ember ! :)

Hát igen... :) Az alkoholt sem vetettük meg, sokszor és sokat ittunk és nem is túl szervezetten, de Imrus a tanú rá, hogy jó volt ! :) Ő aznap kint a kertben aludt el, egy cipőben és egy pokrócban... Talán jobb is ! :)







"Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!" "Bárhol járunk vihar támad, szél tombol és mennydörög. / Ég szakadhat, föld indulhat, bárhogy lesz, A ROCK ÖRÖK !!!" "A régi mondás változatlan: A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN !!!"

Vissza a főoldalra


© 1983-2009 Storm Company. Storm® is a registered trademark. All rights reserved.